Обучение

"Кварцови Подове" провежда курсове за професионални 3D апликатори.

С нарастващият интерес към 3D епоксидните подове и стени, ние Ви предлагаме възможността да станете част от хората, които ги изпълняват.

По време на своето обучение, Вие ще научите технологията на изработка и монтаж на :

Информация за Курса за професионално обучение за 3D апликатори :

След успешно завършен курс за 3D апликатори, Ние можем да продължим да Ви снабдяваме с Всички необходими материали за работа. Ще имате достъп до нашата база данни за изображения и дизайнерският екип за обработката им, както и техническа помощ при необходимост.

Защо Ние?

Защото ние сме най-добрите.  Ние сме единствената фирма в България, която изработва  3D стени и 3D епоксидни стъпала. Ние сме единствените, които превърнаха изработката  на 3D подове в бизнес. Доказателство за нашия професионализъм са десетките завършени проекти и доволни клиенти. Ако искате да се развивате и да сте успешни в този бизнес, не е ли най-добре тогава да се обучите от професионалистите? Не се подлъгвайте от евтини курсове провеждани от хора, който са просто любители и си мислят , че направата на качествен 3D епоксиден под е нещо много лесно. 24 часа след направата на  3D епоксидният под, той  е напълно гладък,  с гланцов блясък, в който се отразява светлината и предметите. Дали ще има 3D ефект зависи от изображението което е избрано и от епоксидното покритие! Ако 3D епоксидният под е релефен, това означава единствено много лошо качество на изпълнение. Още по-зле е когато епоксидната смола е на петна или не може да втвърди напълно …

Това са хората , които вече ни се довериха, защо вие да не бъдете следващият?