3D Епоксидни Стени

Ако цените уникалния и оригинален вид на Вашият Дом, 3D епоксидните стени са най-добрият избор за Вас. 3D епоксидната стена ще придаде дълбочина и ще Ви пренесе в изцяло нов свят, сътворен от Вашия личен вкус и стил. Защо да нямата неповторимото изживяване, че стойте пред панорамен прозорец а от другата страна е тропически плаж, спиращ дъха планински пейзаж , водопад в джунглата, марината на Дубай, или дори панорамен аквариум с екзотични риби и корали? Възможностите са неограничени. Предимството на 3D стените  е в епоксидното покритие, което липсва при другите видове  опънати стени, фото-тапети и декоративни пана предлагани на пазара. Епоксидното покритие осигурява гланц и дълбочина на изображението, като отразява светлината и създава илюзия за реалност. 3D епоксидните стени  представляват изображение по Ваш избор, покрито с прозрачна саморазливна епоксидна смола, монтирано  на стената. Те са преносими, което означава, че се изработват при нас и след като епоксидната смола е достигнала своята максимална твърдост, се доставят до Вас и се монтират на Вашата стена. Друго предимство на 3D епоксидните стени е тяхното лесно поддържане и почистване. Изработват се във всякакъв размер и форма според Вашите желания - може да е цяла стена или пано. Може да се огъва и да служи за обличане на колони и други. Може да се използва и като гръб за термо плот на кухни или дори като плот за холна маса - приложенията са многобройни. Изображението също се избира според Вашите предпочитания - може да бъде водопад, морски залез, цветя, горска панорама или дори нещо абстрактно ...

Разгледайте нашият  Каталог  за примерни изображения ( картинки) или посетете нашата  3D Галерия,  където може да намерите снимки и Видео от изпълнени обекти. В  Галерия проекти  може да намерите вдъхновение от някои визуализации и проекти, които сме изготвили по желания на наши клиенти. Ако нищо не Ви хареса в нашият каталог, нашият дизайнерски екип е на Ваше разположение в избора Ви на нещо  различно от предложените варианти.

Цената за 3D епоксидна стена е 250 лв. на кв.м

Ако имате някакви въпроси относно  3D епоксиднaта стена, може да погледнете на страницата с  често задавани въпроси,  където ще намерите своя отговор .

За запитвания и заявки: