3D Епоксидни Стъпала

3Д стъпала

Ако притежавате собствена къща, която е по-висока от един етаж,  тогава със сигурност сте се сблъскали с ограниченията за настилка  за Вашето стълбище. Също както и при подовете изборът се свеждаше до няколко стандартни материала. Това вече не е така, благодарение на технологията на 3D епоксидните подове, ние можем да превърнем  скучните стъпала в нещо необикновено и интересно. 3D епоксидните стъпала представляват изображение по Ваш вкус, покрито с прозрачна епоксидна смола. Изработени са без ръб между самото стъпало и челото, като този преход е заоблен овал , който допълнително е подсилен с епоксидна смола, която му придава издръжливост и здравина. Епоксидното покритие  е гланцово, противоплъзгащо и без фуги. Изработват се във всякакви размери и форми. 3D епоксидните стъпала се произвеждат при нас и когато епоксидната смола достигне своята максимална твърдост са готови за поставяне върху Вашето стълбище.

3D епоксидните стъпала имат в основата си изображение( картинка) с висока резолюция за да може да изглежда напълно реалистично на Вашето стълбище и дизайна  е абсолютно по Ваш избор - морско дъно, водопад, цветя, мрамор, дори сребърен брокат - всичко зависи от Вашето желание. Разгледайте нашият  Каталог  за примерни изображения ( картинки) или посетете нашата  3D Галерия,  където може да намерите снимки и Видео от изпълнени обекти. В  Галерия проекти  може да намерите вдъхновение от някои визуализации и проекти, които сме изготвили по желания на наши клиенти. Поради сложността на изображението (картинката), което не трябва  да  се нарушава визуално от самите стъпала и да отговаря на размерите на стълбището, проектите се изготвят индивидуално с нашият дизайнерски екип.

Цената за 3D епоксидните стъпала  е 200-300 лв. на стъпало , като цената зависи от големината и формата на стъпалата, а не от дизайна.

Ако имате някакви въпроси относно  3D епоксидния под, може да погледнете на страницата с  често задавани въпроси,  където ще намерите своя отговор .

За запитвания и заявки: