3D Епоксидни Подове

До голяма степен интериорният дизайн е проява на Вашият личен стил също както и облеклото Ви.

Възможностите са неограничени относно мебели, декорация и цветове, но за съжаление когато се отнася за пода, изборът от видове настилка се свеждаше само до няколко вида. Това вече не е така - последните няколко години все по-полярни стават така наречените 3D подове. 3D подовете представляват изображение по Ваш избор,покрито с прозрачна саморазливна епоксидна смола. Епоксидната смола са използва от десетилетия в цял свят за изграждането на индустриални подове. Поради множеството си преимущества е утвърден стандарт и  за направата на подовете в лаболатории, операционни, училища, рафинери и много други. Епоксидната смола е абсолютно безвредна, без миризма, лесна за почистване и поддържане, без фуги, които с течение на времето започват да се ронят и таят мръсотия, на допир не е студена както камък или теракот.

Подовете от епоксидна смола са подходящи са за всяко кътче от Вашия дом, офис или заведение. Подходящи са дори и за Вашата баня - те са противоплъзгащи и няма опаслност за вашето здраве когато си взимате душ . ( Все пак тази подове се използват в рафинериите за олио където трудовата безопасност трябва да е на ниво. Ако може да се справи с разлятото олио на пода, малко сапун и вода изобщо не е проблем за този вид под.) 3D саморазливните подове могат да се правят на място или да бъдат преносими . Преносимите 3D подове се произвеждат при нас и когато смолата е напълно втвърдена се пренася и полага върху Вашият под. Преимуществата на преносимите подове е, че са идеални за банята, защото смолата е само разливна и ще заличи съществуващите наклони. А наклонът в банята е важен за нормалното оттичане на водата след взетия душ. Друго преимущество на преносимият 3D под е , че е готов за експлоатация, веднага след полагането му . За съжаление, преносимите подове не са подходящи за големи квадратури, поради трудното им транспортиране. Когато подът се изработва на място  не трябва да се стъпва върху него около 5 дни, докато смолата достигне своята максимална твърдост. 3D епоксидните подове притежават гланцово покритие, което отразява светлината и създава илюзия за дълбочина и реалност.

3D епоксидните подове имат в основата си изображение( картинка) с висока резолюция и благодарение на тази технология, Вие може да покажете своя уникален стил. Важно е изображението да е с голяма резолюция, за да може да изглежда напълно реалистично на Вашият под, когато картинката се положи в реален размер. Няма никакво ограничение относно големината на 3D пода. Изображението е абсолютно по Ваш избор - морско дъно, водопад, цветя, мрамор или дори космос - всичко зависи от Вашето желание. Разгледайте нашият  Каталог  за примерни изображения ( картинки) или посетете нашата  3D Галерия,  където може да намерите снимки и Видео от изпълнени обекти. В  Галерия проекти  може да намерите вдъхновение от някои визуализации и проекти, които сме изготвили по желания на наши клиенти. Ако не намерите нищо което да отговаря на Вашето желание, нашият дизайнерски екип е на Ваше разположение.

Цената за 3D епоксиден под е 250 лв на кв.м , като може да се изработи цялостен под или само детайл на пода.

Цената за декоративни подове ( цветни, перлени, блестящи) е 80-150 лв на кв.м, като може да се изработи цялостен под или само детайл на пода.

Ако имате някакви въпроси относно  3D епоксидния под, може да погледнете на страницата с  често задавани въпроси,  където ще намерите своя отговор .

За запитвания и заявки: