3D Епоксидни Кухни

Една от най-важните стаи в къщата е кухнята. Дори и най-усърдната домакиня обаче знае колко трудно е да се поддържа перфектна чистота в нея. На помощ при тази задача има специални стъкла, покриващи площта между плота и шкафовете на кухнята. Стъклените гръбчета са нарастваща тенденция в модерните кухни. Разнообразието от принтирани изображения върху стъкло или плочки е безкрайно и  позволява реализирането на интересни дизайнерски решения. За съжаление стъклените гърбове имат и някои недостатъци. Обикновено размера е ограничен до 3м дължина, а когато стане въпрос за доставка и монтаж - рисковете стъклото да се спука или счупи е много голям. Ние Ви предлагаме технологията на 3D Епоксидните стени при направата на гърбове на термоплотове или вратички на мебели. Предимствата на 3D епоксидните гърбове са много повече отколкото на обикновеното принт стъкло - няма никакво ограничение в размерите, лесни за транспортиране и монтаж. При силен удар се получава лека вдлъбнатина, която не влияе на изображението. Лесни за поддръжка и почистване, анти бактериални, без фуги, използваните мастила имат изключително висока трайност и създава изображения със светли и наситени цветове, истинско удоволствие за окото. Това е абсолютно безопасна технология, доказана през последните години.

Разгледайте нашият Каталог за примерни изображения ( картинки) или посетете Колекцията ни от подбрани изображения, подходящи за изработка на 3D епоксиден гръб за кухня. На страницата на нашата 3D Галерия може да намерите снимки и Видео от изпълнени обекти. В Галерия проекти може да намерите вдъхновение от някои визуализации и проекти, които сме изготвили по желания на наши клиенти. Ако нищо не Ви хареса в нашият каталог, нашият дизайнерски екип е на Ваше разположение в избора Ви на нещо различно от предложените варианти.

Цената за 3D епоксидни гърбове  е 150 лв. на л.м.(при стандартна височина от 60 см)

Ако имате някакви въпроси относно 3D епоксиднaта стена, може да погледнете на страницата с често задавани въпроси, където ще намерите своя отговор .

За запитвания и заявки: